Komentář k utkání 11.kola 

Poslední regulérní utkání 5.E ligy jsme měli sehrát na Císařské louce na Praze 5 proti týmu To je nářez. Podle názvu jsme soupeře neznali a to jsme ještě netušili, jaký že to ten nářez vlastně bude. Při příchodu na hřiště jsme potkali dva hráče soupeře. Po dotazu, zda se sejdou nám bylo řečeno, že o tom není pochyb a hned zjišťovali, o co nám v posledním zápase jde. Po zjištění, že situaci nemáme ještě jistou, nám drze nabídli pod za 500,- a výhru za 1000,-. Mýchač okamžitě odpověděl, že 7 gólů jim dáme i zadarmo a všichni jsme se šli převléknout. Počet soupeřů se mezitím rozrostl na 4. Lachtánci stáli v 17.10 na place, rozhodčí měli zápis komplet, jen soupeř nikde. Po našich dotazech nám soupeř navrhl, ať hrajeme proti třem, že to nějak dopadne a pokud se oni sejdou a nakonec vyhrají, že nám ten jeden bod nechají. To jsme si rozhodně nechtěli nechat líbit a naznačili jsme něco o řádech, uplácení a kontumaci. To se soupeřům vůbec nelíbilo, začali nás osočovat nadávkami, které Sendy neunesl a notně těm zbabělcům vyčinil, připomněl jim soutěžní rád a slušné chování. To jsme toho také všichni už měli dost, jednoznačně jsme domluvili kontumaci výsledku zápasu na 6:0 a vydali se na odchod. Při odchodu nás soupeř častoval nadávkami a urážkami, na které Jerry odpověděl památnou větou:
" Chlapci, teprve dneska jste poznali, co je to nářez !!!"
Dej jsme zakončili na Smíchově u "Žíznivého Jelena", kde bylo opravdu fajn. Jídlo vynikající a pivko dobře vychlazené. Vlastní obrázek si můžete udělat ZDE !!!

Poslední krok k definitivě v 5. lize jsme udělali rázně a bez zbytečné debaty, vždyť letos nám ta kontumace přeci jenom chyběla.

Fanda